Kvindeklinikken København

Gry
Gynækolog Christian Rifbjerg er en både dygtig og kompetent læge som tager sig god tid. Tina var så god at finde en hurtig tid til mig (fik den på dagen!) på trods af travlhed. Kvindeklinikken Kbh får mine varmeste anbefalinger. Min foretrukne fremadrettet.
★★★★★ – Gry
Læs mere
Fam
Stor ros til Kvindeklinikken i København for deres meget hjertevarme måde at være på. Christian er en meget dygtig gynækolog, men han er også en yderst venlig person som sørger for, at man føler sig virkelig tryg, og han besvarer alle spørgsmål med stor tålmodighed. Her går man ikke forgæves, hvis man vil behandles som en dronning 🤩
★★★★★ – FAM
Læs mere
Andry
Jeg har alt tidligere valgt en kvindelig læge, men denne gang fandt jeg en dygtig mandlig - Christian Rifbjerg. Klinikken er blive for nylig dekoreret med contemporán og chic smagen, det føles som en rigtig sted for mig som kvinde.
★★★★★ – Andry
Læs mere
Sidse
Man føler sig virkelig passet på både af læge og lægesekretær. Der er altid en glad og varm stemning, og alle ens problemer bliver taget alvorligt uanset hvor store eller små de er. Man glæder sig ligefrem til at skulle derhen.
★★★★★ – Sidse
Læs mere
Julie
Super professionel klinik. Fine omgivelser og man føler sig generelt bare i trygge hænder.
★★★★★ – Julie
Læs mere
Aisle
Fantastisk receptionist. Fantastisk læge. De er så grundige og så hjertelige. Man føler sig set og hørt og alt bliver grundigt gennemgået efter behov. Det er trygt.
★★★★★ – Aisle
Læs mere
Stine
Meget tilfreds med Kvindeklinikken. Christian tog sig god tid og var meget informativ og behagelig. Mine varmeste anbefalinger!
★★★★★ – Stine
Læs mere
Laura
Jeg kan varmt anbefale kvindeklinikken i Brønshøj. Hele vejen rundt var personalet søde, imødekommende og rigtig gode til at skabe tryghed. Inde til selve konsultationen blev jeg oplyst, guidet og snakket til hele vejen igennem: Faktisk utroligt lærerigt.
★★★★★ – Laura
Læs mere

Læs om klinikken